Søyeboller

Disse søyebollene kan du bruke til masse forskjellig. Søyeboller som del av en middag, på koldtbord eller som tapas eller snacks. Sauekjøtt er delikat og

Read More »

Leverpostei

Leverpostei er en av mine absolutt favoritt pålegg! Jeg elsker leverpostei, av alle typer lever. Denne leverposteien har masse gode lag med smaker. Du kan

Read More »

Byggotto

Preservert – speka/ fermenterte eggeplommer en genial måte å foredle egg på, særlig hvis du har masse egg som vi med høner i hagen plutselig

Read More »

Preserverte Egg

Preservert – speka/ fermenterte eggeplommer en genial måte å foredle egg på, særlig hvis du har masse egg som vi med høner i hagen plutselig

Read More »

Bakt Potetmos

Bakt potetmos har blitt en av mine favoritt måter å bruke opp rester med potetmos til.  Potetmos rester er ofte noe noen synes er vanskelig å

Read More »

Bidos

Bidos er samenes tradisjonelle rett til fest og feiring. Bare i tilfelle du ikke har fått det med deg, 6. februar er samefolkets dag. Læhkoeh

Read More »