Alltid ha i hus
Jeg er en person som er skrudd sammen sånn at jeg alltid har
et ganske bra opparbeidet skafferi til en hver tid.
Dette er uavhengig av krisetider.
Heldigvis har vi også ganske god plass.
Mine tips til ting du alltid bør ha i hus, så klarer du deg en stund!
Alltid ha i kjøleskapet
- Løk (eller på kjøkkenbenken)
- Hvitløk (eller på kjøkkenbenken)
- Poteter
- Gulrøtter
- Sennep
- Melk
- Ost
- Egg
- Smør
- Surdeig
Alltid ha av tørrvarer
- Ris
- Mel
- Havregryn
- Bær/frukt
- Tørket pasta (gjerne forskjellige typer)
- Eggnudler
- Bønner og linser
- Krydder
- Lønnesirup og honning
- Olje
Alltid ha i fryser
- Grønne erter
- Spinat
- Tomatsaus
- Bær/frukt
- Hvit fisk



Alltid ha av hermetikk
- Hermetisk tomat
- Hermetiske bønner og/ eller kikeerter
- Kokosmelk
- Tunfisk (bærekraftig fisket!)
Ting det er alltid er kjekt å prøve å ha i fryseren
- Gjærbakst (supert ved overraskelsesbesøk)
- Pizzabunner
- Hamburgerbrød
- Brød (gjerne oppskjært, så det er fortere å tine)
- Pålegg som skinke eller leverpostei
- Kjøtt eller kylling