Sunn og rask restepanne som gir energi og overskudd.
Bruk restene til noe nyttig og sunt.
Restepanne med kantarell og grønnkål
Prepp tid
5
minutterSteketid
15
minutterIngredienser
Kokte poteter
Løk
Kjøttpølse (kan sløyfes for vegetaralternativ)
Grønnkål
Kantareller
Solsikke- , raps- eller olivenolje til steking
Salt
Pepper
Fremgangsmåte
- Denne oppskriften angir ikke presis mengde av ingrediensene, nettopp fordi det er en reste basert rett. Har du tre poteter du trenger å bruke opp, bruker du de – har du fem, tar du fem. Har du ikke grønnkål som må brukes, men spinat eller hjertesalat, tar du det isteden. Du kan også bruke hvilken som helst sopp du har for hånden.
- Kutt poteter og pølser i terninger, og løk i båter på ønsket størrelse, mens du varmer opp en stekepanne. Tilsett olje når panna er varm. Når oljen er varm tilsett poteter, pølse, kantareller og løk.
- Kutt den grove delen av stammen til grønnkålen og tilsett i panna, cirka fem minutter etter de andre ingrediensene. Kutt grønnkålens blader i grove strimler og tilsett. Rør med jevne mellomrom og stek i fem minutter.
- Smak til med salt, pepper og eplesidereddikk.
- Kan serveres som den er, eller med et speilegg eller to, og/ eller brød/ grønn salat.
Liker du denne oppskriften?
Følg @ReinMat på Pinterest
Har du prøvd denne oppskriften?
Follow us on Facebook