![](https://www.reinmat.no/wp-content/uploads/2022/01/7-slag-og-konfekt_0006_Hasselnott-topper.jpg)
Hasselnøtt- topper er så digg! Men nå elsker jeg nesten alt med nøttemasse… Disse er i hvert fall høyt oppe på favorittlista. Seige, sprø og ikke for søte, dyppa i litt mørk sjokolade.
![surdeig_0001_surdeigsdeig surdeig_0001_surdeigsdeig](https://www.reinmat.no/wp-content/uploads/elementor/thumbs/surdeig_0001_surdeigsdeig-pl59cenrbd1ohxtqn37upmldgs0cb6rpuuczqcw25c.jpg)
Hasselnøtt-topper
Porsjoner
35
stykkerSteketid
12
minutterPrepp tid
15
minutterIngredienser
500 g malt hasselnøtt
130 g melis
4 eggehvitter
1 ts hvitvinseddik
Hele hasselnøtter
Fremgangsmåte
- Stivpisk eggehvitten og eddik. Når eggehvitten er helt skummete, tilsett jevnt litt og litt melis. (sikt i, for å unngå klumper). Når eggehvitten er jevn og stiv, vend forsiktig inn malt hasselnøtt.
- Form topper med skje eller med henda og ha på stekebrett dekket med bakpapir. Ca. 35 stykker, avhengige av hvor store du vil lage de. Trykk en hel hasselnøtt ned i midten av hver kake.
- Stek midt i ovnen (forvarmet) på 180 grader i 10- 14 minutter, til de er så vidt gyldne.
- Hvis du vil, dypp bunnen av hasselnøttoppene i smelta mørk sjokolade.
- Avkjøl og oppbevar i kakeboks eller glass.
Liker du denne oppskriften?
Følg @ReinMat på Pinterest
Har du prøvd denne oppskriften?
Follow us on Facebook