Sprø og seige kokosmakroner er lages alltid til jul her i huset. De
er superenkle og raske å lage. I tillegg er de glutenfrie og du kan fryse de hvis det blir noen til overs. Noe som kan være kjekt å ha i bakhånd.
Ønsker du det lille ekstra og er du skikkelig glad i sjokolade kan du dyppe de i
litt mørk sjokolade, men det er ikke nødvendig.
Kokosmakroner
Porsjoner
35
stykkerSteketid
15
minutterPrepp tid
10
minutterIngredienser
140 g smelta smør
400 g kokosmasse
140 g sukker
4 stk egg
Fremgangsmåte
- Bland alt.
- Fordel i ca. 35 jevne og like topper på stekebrett dekket med bakepapir. Det bør ikke være mer enn 20 stk på et brett.
- Stek i forvarmet ovn på 180 grader i ca 15 minutter på nederst rille til de er gyldne.
- Avkjøl helt før du flytter på de, da de er svært porøse når de er varme. Oppbevar i kakeboks eller glass.
- Hvis du vil, dypp enten toppen eller bunnen av kokosmakronene i smelta mørk sjokolade.
Liker du denne oppskriften?
Følg @ReinMat på Pinterest
Har du prøvd denne oppskriften?
Follow us on Facebook