Søk
Close this search box.

Kokosmakroner

Del oppskriften

Sprø og seige kokosmakroner er lages alltid til jul her i huset. De
er superenkle og raske å lage. I tillegg er de glutenfrie og du kan fryse de hvis det blir noen til overs. Noe som kan være kjekt å ha i bakhånd. 

Ønsker du det lille ekstra og er du skikkelig glad i  sjokolade kan du dyppe de i
litt mørk sjokolade, men det er ikke nødvendig.

 

surdeig_0001_surdeigsdeig

Kokosmakroner

5.0 from 2 votes
Recipe by Maud Astrid Amundsen
Porsjoner

35

stykker
Steketid

15

minutter
Prepp tid

10

minutter

Ingredienser

  • 140 g smelta smør

  • 400 g kokosmasse

  • 140 g sukker

  • 4 stk egg

Fremgangsmåte

  • Bland alt.
  • Fordel i ca. 35 jevne og like topper på stekebrett dekket med bakepapir. Det bør ikke være mer enn 20 stk på et brett.
  • Stek i forvarmet ovn på 180 grader i ca 15 minutter på nederst rille til de er gyldne.
  • Avkjøl helt før du flytter på de, da de er svært porøse når de er varme. Oppbevar i kakeboks eller glass.
  • Hvis du vil, dypp enten toppen eller bunnen av kokosmakronene i smelta mørk sjokolade.

Har du prøvd denne oppskriften?

Tægg @rein.mat på Instagram og hæsjtægg oss #reinmat

Liker du denne oppskriften?

Følg @ReinMat på Pinterest

Har du prøvd denne oppskriften?

Follow us on Facebook

Hei, jeg heter

Maud Astrid...

Grunnprinsippene mine er mest mulig økologisk og biodynamisk mat, god dyrevelferd,
mindre kjøtt av bedre kvalitet, råvarer i sesong, hele råvarer, flere plantebaserte måltider,
mest mulig kortreist og lokale råvarer, ingen unødvendige tilsetningsstoffer,
minimal bruk av salt og raffinert sukker og helst null matsvinn!

Takk for at du besøker siden min.
Håper du finner en oppskrift du vil prøve.