Søk
Close this search box.

Bringebærsyltetøy

Del oppskriften

Lager du ditt eget syltetøy tar du kontrollen over ingrediensene og spesielt sukkermengden. Syltetøy skal smake bær og ikke sukker. Ønsker du økologisk syltetøy kan det noen steder være vanskelig å få tak i og ofte veldig dyrt. Har du bær i fryseren kan du lage syltetøy når som helst.

surdeig_0001_surdeigsdeig

Bringebærsyltetøy

0.0 from 0 votes
Recipe by Maud Astrid Amundsen
Prepp tid

1

time

Ingredienser

  • 800 g bringebær

  • 2 dl eplejuice

  • 1 dl rørsukker

Fremgangsmåte

  • La det småkoke i ca. en time. Pass på at det ikke svir seg.
  • Avkjøl.

Har du prøvd denne oppskriften?

Tægg @rein.mat på Instagram og hæsjtægg oss #reinmat

Liker du denne oppskriften?

Følg @ReinMat på Pinterest

Har du prøvd denne oppskriften?

Follow us on Facebook

-Nye oppskrifter -

Hei, jeg heter

Maud Astrid...

Grunnprinsippene mine er mest mulig økologisk og biodynamisk mat, god dyrevelferd,
mindre kjøtt av bedre kvalitet, råvarer i sesong, hele råvarer, flere plantebaserte måltider,
mest mulig kortreist og lokale råvarer, ingen unødvendige tilsetningsstoffer,
minimal bruk av salt og raffinert sukker og helst null matsvinn!

Takk for at du besøker siden min.
Håper du finner en oppskrift du vil prøve.