
Wraps laget av egg og litt soyasaus. Det er helt genialt. Disse er fylt med rødkålsalat og kylling smakssatt med sambal oelek. Dette er raskt smaklig mat i en travel hverdag.

Eggwraps med kyllinglår og rødkålsalat
Porsjoner
4
Prepp tid
35
minutterIngredienser
- Kålsalat
¼ rødkål
1 ss eplecidereddik
1 ss gressløkolje/ olivenolje
- Kyllingwok
1 stk utbeinet økologisk kyllinglår
3 stilker stangselleri
1 ss sambal olek (eller annen chillipaste)
2 ss vårløk/ rødløk
1 ts eplesidereddik
1 stor neve spinatblader
Solsikkeolje eller annen nøytral olje
Salt
- Eggwraps
8 stk egg
4 ts soyasaus
Solsikkeolje eller annen nøytral olje
Fremgangsmåte
- Kutt kyllinglåret i strimler og bland inn sambal olek og edikk.
- Finsnitt kålen i strimler og bland med gressløkolje og edikk, smak til med salt. Sett til siden. Hvis du ikke har gressløkolje kan du bruke olivenolje i steden, men det vil ikke gi den samme umamieffekten gressløkolje gir.
- En stykk eggewrap er to egg og en teskje soyasaus. Pisk en porsjon godt sammen i en kopp. Gjenta fire ganger.
- Varm opp en wok og når den er varm, ha i ca. en teskje solsikkeolje og ha i kyllingen når oljen er varm.
- Varm opp en stekepanne og ha litt solsikkeolje i panna. Ha eggeblandingen til en wrap i panna og stek jevn på medium varme til den er stivnet jevnt, ca. 5 minutter. Snu den og stek et minutt. Ha den i aluminiumsfolie mens du steker de neste tre.
- Kutt selleri og vårløk/rødløk i ca. ½ cm. skiver.
- Når eggwrapsene er ferdig, ha selleri og vårløk i woken. Bland godt og varm opp et par minutter. Tilsett spinat. Bland inn spinaten.
- Server eggewrap med rikelig med rødkålsalat toppet med kyllingwok.
Liker du denne oppskriften?
Følg @Rein Mat på Pinterest
Har du prøvd denne oppskriften?
Like us on Facebook