Søk
Close this search box.

Kokos og bringebærkake

Del oppskriften

Kokos og bringebær, en herlig kombinasjon. Søt og syrlig. Seig og fluffy,  Denne kaken holder lenge i kjøleskapet om du pakker den godt inn og den kan fryses.

surdeig_0001_surdeigsdeig

Kokos og bringebærkake

0.0 from 0 votes
Recipe by Maud Astrid Amundsen
Steketid

30

minutter
Prepp tid

10

minutter

Ingredienser

  • Kakebunn
  • 130 g smelta smør

  • 1 dl rørsukker

  • 2 stk egg

  • 1 ts bakepulver

  • 1 ts vaniljesukker

  • 1 dl kokosmasse

  • 2 dl sikta speltmel

  • Topping
  • 2 dl bringebærsyltetøy

  • 4 stk eggehvitter

  • 4 dl kokosmasse

  • 1 dl melis

Fremgangsmåte

  • Bland smør og sukker og pisk fluffy. Pisk inn et og et egg til det er en jevn fluffy røre.
  • Rør inn det tørre. Ha i en form på ca. 20x20 cm. stek i 20 minutter i ovn forvarmet til 200 grader.
  • Avkjøl.
  • Pisk eggehvitter og melis til en slikeaktige krem. Vend forsiktig inn kokosmassen – pass på å ikke slå lufta ut av marengsen.
  • Spre bringebærsyltetøy over kaken. Ha kokoskremen jevnt over kaken, smør kremen glatt og jevn.
  • Stek på 160 grader til kaken er gylden.

Har du prøvd denne oppskriften?

Tægg @rein.mat på Instagram og hæsjtægg oss #reinmat

Liker du denne oppskriften?

Følg @ReinMat på Pinterest

Har du prøvd denne oppskriften?

Follow us on Facebook

-Nye oppskrifter -

Hei, jeg heter

Maud Astrid...

Grunnprinsippene mine er mest mulig økologisk og biodynamisk mat, god dyrevelferd,
mindre kjøtt av bedre kvalitet, råvarer i sesong, hele råvarer, flere plantebaserte måltider,
mest mulig kortreist og lokale råvarer, ingen unødvendige tilsetningsstoffer,
minimal bruk av salt og raffinert sukker og helst null matsvinn!

Takk for at du besøker siden min.
Håper du finner en oppskrift du vil prøve.