Søk
Close this search box.

Karamellisert rødløk

Del oppskriften

Karamellisert rødløk er kjempegodt som tilbehør til f.eks. hamburger og grillpølser. I tillegg er det superenkelt og raskt å lage!

surdeig_0001_surdeigsdeig

Karamellisert rødløk

0.0 from 0 votes
Recipe by Maud Astrid Amundsen
Prepp tid

25

minutter

Ingredienser

  • 2 stk rødløk

  • 1 ss honning

  • 2 dl eplejuice

  • 1 stk stjerneanis

  • 1 ss balsamicoeddik

  • Kvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  • Skrell rødløken. Del den i to og snitt medium fine strimler – ikke for tynt, men heller ikke tykke båter!
  • Ha alle ingredisene i en liten kjele. Kok opp og la det småkoke på medium varme til det er kokt helt inn og karamelliserer seg. Det tar ca. 20 minutter, eller til all væsken er borte.
  • Dette er magisk tilbehør til for eksempel leverpostei, kjøtt, burger, roastbiffsmørbrød osv.
  • Holder lenge og vel i kjøleskap på i et tett glass.

Har du prøvd denne oppskriften?

Tægg @rein.mat på Instagram og hæsjtægg oss #reinmat

Liker du denne oppskriften?

Følg @ReinMat på Pinterest

Har du prøvd denne oppskriften?

Follow us on Facebook

-Nye oppskrifter -

Hei, jeg heter

Maud Astrid...

Grunnprinsippene mine er mest mulig økologisk og biodynamisk mat, god dyrevelferd,
mindre kjøtt av bedre kvalitet, råvarer i sesong, hele råvarer, flere plantebaserte måltider,
mest mulig kortreist og lokale råvarer, ingen unødvendige tilsetningsstoffer,
minimal bruk av salt og raffinert sukker og helst null matsvinn!

Takk for at du besøker siden min.
Håper du finner en oppskrift du vil prøve.