![](https://www.reinmat.no/wp-content/uploads/2022/02/reinmat_Salte-Cashewnotter.jpg)
Salte cashewnøtter, raskt, enkelt og nydelig. Bestem selv hvor salte du vil ha de og unngå å få saltsjokk, som av de du kjøper på butikken. Prøv da vel…
![surdeig_0001_surdeigsdeig surdeig_0001_surdeigsdeig](https://www.reinmat.no/wp-content/uploads/elementor/thumbs/surdeig_0001_surdeigsdeig-pl59cenrbd1ohxtqn37upmldgs0cb6rpuuczqcw25c.jpg)
Salte cashewnøtter
Prepp tid
30
minutterIngredienser
5 dl cashewnøtter
3 dl vann
0,5 dl himalayasalt
Fremgangsmåte
- Sett oven på 180 grader varmluft.
- Kok opp vann og salt, til saltet er oppløst. Ta så av varmen.
- Ha cashewnøttene i saltalaken og rør rundt forsiktig og pass på at alle nøttene er dekket av saltlaken.
- La mandlene være i laken i 15 minutter. (Jo lengre de ligger i saltlaken, jo saltere blir de)
- Sil av.
- Ha cashewnøtter på et stekebrett. Stek i ovnen i 10 minutter.
- Avkjøl helt før du serverer. (de er myke når de er varme, men de blir sprø når de er kalde)
Notater
Liker du denne oppskriften?
Følg @ReinMat på Pinterest
Har du prøvd denne oppskriften?
Follow us on Facebook