Søk
Close this search box.

Pizzasaus

Del oppskriften
Lag din egen pizzasaus! Lager du en hjemmelaget pizzasaus kan du smakssette pizzaen din på en unik måte.
pexels-malidate-van-784633.jpg
reinmat_Pizza_steinovn_supp

Pizzasaus

0.0 from 0 votes
Recipe by Maud Astrid Amundsen
Porsjoner

4

Prepp tid

10

minutter
Koketid

1

time

Ingredienser

  • 4 dl hermetisk tomat

  • 1 løk

  • 2 hvitløksfedd

  • 1 dl fersk hakket basilukum

  • 1 ss olivenolje

  • 1 dl vann

  • maldonsalt

Fremgangsmåte

  • Skrell og kutt opp løk og hvitløk.
  • Varm opp en liten kjele. Når kjelen er varm, ha i olivenoljen. Mykstekt løk og hvitløk. Ha i tomat. Skyll boksen med vannet, for å få med all tomaten. Ha i en klype salt. Småkok under lokk i en time.
  • Ha i basilikum og kjør alt til en glatt saus med stavmikser eller i blender. Smak til med salt og pepper. Dette er nok saus til flere porsjoner, du kan fryse ned sausen eller oppbevare den i tett glass i kjøleskapet.

Har du prøvd denne oppskriften?

Tægg @rein.mat på Instagram og hæsjtægg oss #reinmat

Liker du denne oppskriften?

Følg @ReinMat på Pinterest

Har du prøvd denne oppskriften?

Follow us on Facebook

-Nye oppskrifter -

Hei, jeg heter

Maud Astrid...

Grunnprinsippene mine er mest mulig økologisk og biodynamisk mat, god dyrevelferd,
mindre kjøtt av bedre kvalitet, råvarer i sesong, hele råvarer, flere plantebaserte måltider,
mest mulig kortreist og lokale råvarer, ingen unødvendige tilsetningsstoffer,
minimal bruk av salt og raffinert sukker og helst null matsvinn!

Takk for at du besøker siden min.
Håper du finner en oppskrift du vil prøve.