Søk
Close this search box.

Rømmesaus

Del oppskriften

Hvit rømmesaus er helt helt fantastisk på pizza. Best blir den om du lar sausen få hvile i 24 timer da får den en mye mer potent smak.

pexels-malidate-van-784633.jpg
reinmat_Pizza_steinovn_supp

Rømmesaus

0.0 from 0 votes
Recipe by Maud Astrid Amundsen
Porsjoner

4

Prepp tid

5

minutter

Ingredienser

  • 250 g rømme

  • 1 stk hvitløksfedd

  • 1 ts chiliolje

  • uraffinert fint salt

Fremgangsmåte

  • Finhakk hvitløken, bland inn i rømmen, med hvitløk og smak til med salt. Sausen holder til 4- 5 pizza. Den holder lenge i kjøleskapet og kan også brukes som dipp.

Notater

  • Hviletid vil påvirke hvor mye smak hvitløken gir fra seg. Får sausen hvile vil du få en mer potent smak.

Har du prøvd denne oppskriften?

Tægg @rein.mat på Instagram og hæsjtægg oss #reinmat

Liker du denne oppskriften?

Følg @ReinMat på Pinterest

Har du prøvd denne oppskriften?

Follow us on Facebook

-Nye oppskrifter -

Hei, jeg heter

Maud Astrid...

Grunnprinsippene mine er mest mulig økologisk og biodynamisk mat, god dyrevelferd,
mindre kjøtt av bedre kvalitet, råvarer i sesong, hele råvarer, flere plantebaserte måltider,
mest mulig kortreist og lokale råvarer, ingen unødvendige tilsetningsstoffer,
minimal bruk av salt og raffinert sukker og helst null matsvinn!

Takk for at du besøker siden min.
Håper du finner en oppskrift du vil prøve.