Søk
Close this search box.

Lefser med rakfisk

Del oppskriften
Lefser med rakfisk. Dette er både en genial måte å bruke eventuelle rakfisk-rester etter et rakfisklag, eller målretta som en forrett i romjula eller som en snacks til aperitiff’n.

Lefser med rakfisk

3.0 from 2 votes
Recipe by Maud Astrid Amundsen

Ingredienser

  • 150 g rensa rakfisk

  • 1/2 dl fløte

  • 1/2 dl rømme

  • 1/2 dl hakka purre

  • 1 dl finhakka rødløk

  • 1 dl finhakka sylta rødbeter

  • 3 lefser

Fremgangsmåte

  • Pisk fløten til den så vidt begynner å tykne. Pisk så inn rømmen til en jevn krem.
  • Grovhakk rakfisken. Bland fisk, løk og purre inn i kremen.
  • Smør kremen på lefsene, strø over rødbeter og rull lefsa. Kutt lefsene i ønska biter og server.

Har du prøvd denne oppskriften?

Tægg @rein.mat på Instagram og hæsjtægg oss #reinmat

Liker du denne oppskriften?

Følg @ReinMat på Pinterest

Har du prøvd denne oppskriften?

Follow us on Facebook

Hei, jeg heter

Maud Astrid...

Grunnprinsippene mine er mest mulig økologisk og biodynamisk mat, god dyrevelferd,
mindre kjøtt av bedre kvalitet, råvarer i sesong, hele råvarer, flere plantebaserte måltider,
mest mulig kortreist og lokale råvarer, ingen unødvendige tilsetningsstoffer,
minimal bruk av salt og raffinert sukker og helst null matsvinn!

Takk for at du besøker siden min.
Håper du finner en oppskrift du vil prøve.