Søk
Close this search box.

Fusillone med Rein Mats grønne pesto

Del oppskriften

Dette er en superrask middag, perfekt for hektiske dager! Den er klar på den tiden det tar å koke pasta. I denne pastaretten bruker vi fusillone som er store pastaskruer, fordi de egner seg godt sammen med pesto da den setter seg godt i krikene og krokene på pastaen. Du kan selvfølgelig bruke en hvilken som helst annen pasta dersom du ikke har fusillone. Men anbefaler i hvert fall pastaskruer.

-Tilhørende oppskrifter -

surdeig_0001_surdeigsdeig

Fusillone med Rein Mats grønne pesto

0.0 from 0 votes
Recipe by Maud Astrid Amundsen
Servings

1

Prepp tid

20

minutter

Ingredienser

  • fusillone

  • 1,5 ss grønn pesto per person

  • 1/4 dl solsikkekjerner per person

  • 50 g cherry tomater per person

Fremgangsmåte

  • Kok ønsket mengde pasta etter anvisning på pakken i godt saltet vann.
  • Mens pastaen koker, rist solsikkekjerner i en tørr og varm panne til de er gyldne. Følg med, det tar bare et par minutter og de svir seg godt.
  • Kutt cherrytomatene i to.
  • Når pastaen er kokt al dente, sil av alt vannet og rør inn pesto. Når pestoen er jevnt fordelt på all pastaen, vend inn tomatene og solsikkefrø.

Notater

Har du prøvd denne oppskriften?

Tægg @rein.mat på Instagram og hæsjtægg oss #reinmat

Liker du denne oppskriften?

Følg @ReinMat på Pinterest

Har du prøvd denne oppskriften?

Follow us on Facebook

-Nye oppskrifter -

Hei, jeg heter

Maud Astrid...

Grunnprinsippene mine er mest mulig økologisk og biodynamisk mat, god dyrevelferd,
mindre kjøtt av bedre kvalitet, råvarer i sesong, hele råvarer, flere plantebaserte måltider,
mest mulig kortreist og lokale råvarer, ingen unødvendige tilsetningsstoffer,
minimal bruk av salt og raffinert sukker og helst null matsvinn!

Takk for at du besøker siden min.
Håper du finner en oppskrift du vil prøve.