
-Fermentert-


Preserverte Egg
Maud Astrid
22 februar 2023
Preservert – speka/ fermenterte eggeplommer en genial måte å foredle egg på, særlig hvis du

Knutekålkimchi
Maud Astrid
14 november 2022
Dette er en av mine versjoner av kimchi; knutekålkimchi. Lenge trodde jeg kimchi var en

Surdeigsknekkebrød
Maud Astrid
21 mars 2022
Surdeigsknekkebrød er en perfekt måte å bruke surdeig “discard” som man får når man bruker


Surdeigsvafler
Maud Astrid
19 august 2021
Myke surdeigsvafler kan være noe godt til kaffen, frokost, lunsj, turmat, dessert og til og

Surdeigsbrød av emmer med chiafrø
Maud Astrid
13 april 2021
Emmer er et urkorn, og er forløpern til spelt. Emmer er svært næringsrikt og innholder

Surdeigsbrød med svedjerug
Maud Astrid
9 mars 2021
Er du på surdeigskjøret? Har du lyst til å havne på surdeigskjøret? Baking med surdeig

Kimchi (Yangbaechu) med hodekål
Maud Astrid
26 januar 2021
Kimchi (Yangbaechu) med hodekål. Kimchi er en koreansk fermentert krydret kål. Brukes mye som smakstilsetning
Det er ikke flere oppskrifter i denne kategorien.