
Eple-eddik
Eple-eddik er en ypperlig måte å hindre matsvinn. Hvis du for eksempel har bakt eplekake
Eple-eddik er en ypperlig måte å hindre matsvinn. Hvis du for eksempel har bakt eplekake
Preservert – speka/ fermenterte eggeplommer en genial måte å foredle egg på, særlig hvis du
Dette er en av mine versjoner av kimchi; knutekålkimchi. Lenge trodde jeg kimchi var en
Surdeigsknekkebrød er en perfekt måte å bruke surdeig “discard” som man får når man bruker
Myke surdeigsvafler kan være noe godt til kaffen, frokost, lunsj, turmat, dessert og til og
Emmer er et urkorn, og er forløpern til spelt. Emmer er svært næringsrikt og innholder
Er du på surdeigskjøret? Har du lyst til å havne på surdeigskjøret? Baking med surdeig
Kimchi (Yangbaechu) med hodekål. Kimchi er en koreansk fermentert krydret kål. Brukes mye som smakstilsetning
Error: No feed with the ID 5 found.
Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.